• Стъпка по стъпка EyeSTAR

  broken image

  1. Получавате информация и резервирате час

  Cвързвате се с нашите представители за България - Гергана и Цвети. Те ще бъдат на Ваше разположение и ще отговорят на всички Ваши въпроси. Те ще направят резервация на час в клиниката, както и в хотела, в който ще отседнете. Хотелите, с които работим предлагат преференциални цени за нашите пациенти и се намират в центъра на Истанбул - Таксим.

   

  Как да се свържете с нас:

  • За обща информация, бърза справка и консултация - телефон - 0877 96 45 75 или e-mail - bg@eyestar.us
  • За резервация, промяна на резервация и допълнителни детайли - Viber/Whatsapp - 0877 96 45 75 или e-mail - bg@eyestar.us

  Бележка: С оглед предаване на пълна информация и намаляване вероятността за недоразумения и пропуски по организацията на Вашето пътуване, потвърждение на окончателна резервация и детайли по нея се прави единствено в писмена форма (viber, whatsapp или e-mail).

  Можете да изберете най-удобния за Вас начин!

   

  broken image

  2. Посрещане на автогарата или аерогарата

  Нашите представители ще Ви попитат за начина, по който ще се придвижите до Истанбул - градът на два континента. С най-голямо удоволствие ще Ви посрещнем на автогарата или аерогарата и ще Ви придружим до хотела Ви. След което отново ще Ви вземем от хотела и ще Ви срещнем с EyeSTAR - световната лазерна клиника.

  broken image

  3. Първи ден

  Първия ден от Вашето пристигане в EyeSTAR ще направим най-подробен преглед на Вашите очи. След като се окажете подходящи, същия ден ще Ви направим лазерното лечение. През цялото време ще имате възможността да се наслаждавате на превъзходни гледки и разбира се - на много вкусна храна. За да се чувствате "като у дома си", с Вас през цялото време ще бъде преводач на български език, дори в самата операционна.

  broken image

  4. Втори ден

  На следващия ден ще направим контролния преглед след корекцията. Ще получите и доживотната си гаранция, която Ви дава право на неограничен брой прегледи и повторно лечение при нужда - напълно безплатно. След което ще имате възможността да се наследите на великолепния мегаград Истанбул с нови очи! Ще можете да изхвърлите очилата или лещите си в Босфора! Вече няма да имате нужда от тях!

  broken image

  5. Екскурзия (включена е в уикенд пакетите)

  Уикенд пакетът, който се организира всеки месец, включва незабравима екскурзия в Истанбул. За повече информация за дати с уикенд пакет можете дал отполучите от меню "Уикенд в Истанбул" от сайта ни. Уикенд, който ще промени живота Ви!

  broken image

  6. Изпращане

  Със сигурност ще Ви е трудно да се разделите с вълшебния град Истанбул. Ние ще имаме удоволствието да Ви вземем от хотела и да Ви изпратим отново до автогарата/аерогарата, откъдето ще отпътувате за България...с нови очи!