• Стъпка по стъпка EyeSTAR

  1. Получавате информация и резервирате час

  Обаждате се на 0896 622 857 или пишете имейл на bg@eyestar.us. Cвързвате се с представителя ни в България - Цвети. Тя ще бъде на Ваше разположение през цялото време. Ще отговори на всички Ваши въпроси. Тя ще направи резервация на час в клиниката, заедно с нея ще изберете хотела, в който ще отседнете. Ние ще се погрижим и за резервацията на хотел. Хотелите, с които работим предлагат преференциални цени за нашите пациенти и се намират в центъра на Истанбул - Таксим.

  2. Посрещане на автогарата или аерогарата

  Отново представителката Цвети ще Ви попита за начина, по който ще се придвижите до Истанбул - градът на два континента. С най-голямо удоволствие ще Ви посрещнем на автогарата или аерогарата и ще Ви придружим до хотела Ви. След което отново ще Ви вземем от хотела и ще Ви срещнем с - световната клиника.

  3. Първи ден

  Първия ден от Вашето пристигане в ще направим най-подробен преглед на Вашите очи. След като се окажете подходящи, същия ден ще Ви направим лазерното лечение. През цялото време ще имате възможността да се наслаждавате на превъзходни гледки и разбира се - на много вкусна храна.

  4. Втори ден

  На следващия ден ще направим контролния преглед след лечението. Ще получите и доживотната си гаранция, която Ви дава право на неограничен брой прегледи и повторно лечение при нужда. След което ще имате възможността да се наследите на великолепния мегаград Истанбул с нови очи! Ще можете да изхвърлите очилата или лещите си в Босфора! Вече няма да имате нужда от тях!

  5. Екскурзия (включена е в уикенд пакетите)

  Уикенд пакетът, който се организира почти всеки месец включва незабравима екскурзия в Истанбул. За повече информация за дати с уикенд пакет можете дали отполучите от меню "Уикенд в Истанбул" от сайта ни. Уикенд, който ще промени живота Ви!

  6. Изпращане

  Със сигурност ще Ви е трудно да се разделите с вълшебния град Истанбул. Ние ще имаме удоволствието да Ви вземем от хотела и да Ви изпратим отново до автогарата/аерогарата, откъдето ще отпътувате за България.