• Преживяването EyeSTAR – или когато погледнах света с други очи!

   

   

  EyeSTAR и Цвети в списание:

  Лекарите На Които Вярваме

  broken image

  Здравейте!


  Аз съм Цвете-ЛЕна Цонева или накратко Цвети. В момента съм представител на EyeSTAR LASIK Institute и за мен е радост да мога да бъда от полза на тези от Вас, които искат да погледнат света с други очи.

   

   

  Аз самата съм с лазерна корекция на зрението и искам да споделя с вас това, което се случи с мен. Мисля, че е важно, хората преди да предприемат тази стъпка да са добре информирани, защото тя е много желана и много трудна крачка.
  Проблемът с късогледството е бил голяма част от моя живот и нещото, което исках да разреша на всяка цена. Носех очила от 2 клас като с всяко посещение на очния лекар, диоптърът ми се увеличаваше....докато накрая стигна до - 7. Още от малка се интересувах от лазерна операция на зрението, но все нещо не ми достигаше...първо трябваше да стана на 18, после пък да събера пари, а и все по-често срещах негативни коментари от несполучливи операции. Един ден попаднах много случайно на клиниката в Истанбул www.eyestar.bg . Подходих първоначално много скептично, но направих проучване. Разбрах, че много хора, чийто очи са били повредени от несполучливи операции на други места, са "поправяни" там....


  Условията бяха изненадващо добри ....освен операция и на двете очи, медикаменти, първоначален преглед, доживотна гаранция и доживотни прегледи, а също така и настаняване в хотел заедно с придружител, обслужване на български език, трансфер от летище/гара имаше дори екскурзия из приказния Истанбул.

   

  Реших да предприема тази крачка... Още със стъпването в Истанбул обещанията започнаха да се изпълняват...посрещат те, настаняват те и следва прегледът. Най-големият ми страх беше да не се окажа неподходяща. За щастие, имах късмет!...И влязох в операционната...не продължи повече от 5 минути на око, не боли нищо. Когато станеш от масата очите ти смъдят страшно много, но аз не се сдържах и погледнах....и видях ясното очертание на ъгъла на стената...преди виждах само мъгла...тогава разбрах, че вече наистина няма от какво да се притеснявам. Накрая ти слагат от вълшебните капки - За миг паренето изчезва и ти проглеждаш....виждаш всичко...ВСИЧКО! Това беше най-прекрасния подарък за Рождения ми ден. На следващия ден беше контролният преглед - 100% възстановено зрение още тогава....не си спомнях някога да съм виждала последния ред с цифри без да се напрягам....чувството е неописуемо...погледнах света с други очи!


  След прегледа всички пациенти отидохме на разходка из Истанбул...заведоха ни в заведение с традиционни турски сладкиши, накараха ни да се почувстваме не просто като пациенти или клиенти, а като истински гости и приятели. Изключително рядко, съм усещала, че получавам много повече, от това, за което си плащам....тук наистина беше така...последва обещаната разходка по Босфора с корабче…

   

  Наистина не съжалявам, че предприех тази стъпка. Операцията я направих октомври 2012....през април 2013 бях придружител на една приятелка.... в клиниката ме приеха като стар приятел. Възползвах се от полагащия ми се безплатен преглед, където се установи, че нямам промяна в зрението, нито с вътрешното състояние на очите. В момента продължавам само да си слагам изкуствени сълзи, но все по рядко и то най-вече при работа с компютър и четене (дори за здраво око се препоръчват). Чувствам се добре, нямам странични отрицателни ефекти, не бих казала, че имам непоносимост и към силна светлина или поне не по-голяма от тази, която има нормален човек.
   

  Ако имате въпроси към мен относно клиниката или операцията, аз съм насреща!

  Телефонът, на който можете да се свържете с мен или Гергана: +359 896 622 857 (GSM, viber, Whatsapp).

  Е-мейл: bg@eyestar.us

   

  Не се притеснявайте да ме потърсите по всяко време. Ще се радвам да поговорим и да съдействам с каквото мога, за да сбъднете мечтата си!

   

  Можете да харесате и страницата ни във фейсбук, където ще можете да проучите още мнения от пациенти на клиниката: https://www.facebook.com/eyestar.

   

  А, ако вече сте част от нашето семейство, моля, споделяйте мнението си в сайтовете за лазерна корекция, з ада могат и други хора да изпитат Вашата радост!

   

  Поздрави и надявам се да имам възможността да ви разведа из магичния Истанбул с нови очи,

  Цвети

   

  broken image

  Екипът ни за България расте!

   

  От 2022 година нашият Екип се разрасна с още един Представител за България - Гергана Станева.

  Гергана има завършен курс за асистент-оптик във Великобритания и премина цялостно обучение за консултант в EyeSTAR.

   

  За да можем да бъдем максимално полезни и на разположение за Вас - нашите пациенти, Гергана и Цвети са тук, за да отговорят на Вашите запитвания, успокоят притесненията Ви или запишат резервацията Ви.

   

  Можете да се свържете с нашите (Ваши) представители по няколко начина, в зависимост от най-удобния за Вас:

  • За обща информация, бърза справка и консултация - 0877 96 45 75 или e-mail: bg@eyestar.us
  • За резервация, промяна на резервация и допълнителни детайли - Viber/Whatsapp: 0877 96 45 75 или e-mail: bg@eyestar.us

  Бележка: С оглед предаване на пълна информация и намаляване вероятността за недоразумения и пропуски по организацията на Вашето пътуване, потвърждение на окончателна резервация и детайли по нея се прави единствено в писмена форма (viber, whatsapp или e-mail).

  Можете да изберете най-удобния за Вас начин!